ONZE SERVICES

SHOPPEN OP AFSPRAAK? DAT KAN!

Persoonlijk en met aandacht. Wil jij ook graag 2 uur lang hulp voor een speciale gelegenheid of advies over het combineren van de nieuwste trends met je bestaande garderobe? 

  • Wanneer het jou uitkomt (ook s’avonds)
  • Het beste persoonlijke modeadvies
  • 100% aandacht

Reserveer dan een afspraak met één van de speciaal opgeleide Personal Shoppers of je favoriete adviseuse. Mail naar welkom@studioblique.nl en wij nemen contact met je op om de afspraak vast te leggen

REPRESENTATIEF VOOR DE DAG KOMEN

Versterk je eerste indruk. Niet alleen voor je zelf maar ook voor ieder bedrijf is een eerste indruk essentieel. Wij weten hoe belangrijk het is om er goed uit te zien.  Ook weten we dat dit voor iedereen is weggelegd.

Aan de hand van uw richtlijnen kunnen wij iedereen kleden binnen jouw organisatie. Van receptioniste tot directie, iedereen persoonlijk, passend bij de dagelijkse werkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze werkwijze? Mail naar welkom@studioblique.nl

REPRESENTATIEF VOOR DE DAG KOMEN

Versterk je eerste indruk. Niet alleen voor u zelf maar ook voor ieder bedrijf is een eerste indruk essentieel. Wij weten hoe belangrijk het is om er goed uit te zien.  Ook weten we dat dit voor iedereen is weggelegd.

Aan de hand van uw richtlijnen kunnen wij iedereen kleden binnen uw organisatie. Van receptioniste tot directie, iedereen persoonlijk, passend bij de dagelijkse werkzaamheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze werkwijze? Mail naar welkom@studioblique.nl

SHOP TILL YOU DROP… IN ONZE INSTA SHOP!

Ben je benieuwd naar onze merken, de nieuwste trends & collecties? Op Instagram posten we iedere dag de leukste items!

Zit er iets voor je bij? Laat het ons weten! Je kunt eenvoudig via Instagram je bestelling doorgeven en thuis laten bezorgen. Stuur een DM of maak gebruik van onze WhatsApp

× Hoe kunnen we u helpen?